Fan-Fiction Jung Hyesung & Gong Myung: Probably Love?

My wife so quiet these days. She never sent message to me  anymore.

Her touch getting lighter day by day. Is she not like me anymore?

This thought hang in Myung mind recently. It’s almost been 3 weeks since last news from his Ane. He just dig information from Instagram and Naver about her activities of her new drama, cooking reality show, film and even her debut as singer for drama OST, since WGM filming take a break for a month due to PD (Program Director) sick leaves. On first week he don’t think it too much, instead he found he’s back to old life when he’s “single” but apparently it’s not last too long.

“Argghhh weiyooo! Why can she give me any update?” Myung don’t know why he feels so sad and empty. From the very first his feeling about his wife is good but not too intense. He likes his wife but you can’t say love yet which’s contrary with her wife that said “saranghae” twice even tough jokingly said. He’s happy but don’t know why he can’t reply back her statement.

Before, he not even bother to reply his wife message or call immediately, but now he felt angry and sad that he’s ignored.. Life changed.

Myung decides to call Hyesung, but no one pick the phone. He’s getting more depressed and decided go shower to cold his head.

He finish his shower just two found out 2 missed call in his phone. From “Egii”..Damn Damn Damn..

He call back right after.

“Yomseyoo..” Ahh it’s 11pm but she still sound lively

“Myung-ah..why you call? Something wrong?”

“Do I need a reason to call my own wife?”

“Hahaha..no you aren’t but you never call me first right..so I think something wrong. Glad that you ok”

How lame I am..did I never call her first? Did I?

“Where are you?”

“I’m in uri chibi..just arrived from filming site”

“Hmm..How are you? You’re OST is soo good, I can’t stop listening to it.”

“Hahah..don’t lie..looked who talk, one of boyband member”

“Jinjarooo..why don’t you debut as a singer instead?”

“Aniya..i love to act and don’t like idol life much tho apparently it’s not different with my life now..hihi”

“I miss your laugh” Myung said suddenly. And then silent between them..

“Waeyo..you’re acting weird today..isangee” Hyesung take my confession into a joke.

“I’m seriously missing you, I also don’t know why I got mad that you aren’t give me any message or call”

“Baby..” Hyesung talked back.

“Hmm..” Myung close his eyes picturized his Ane in front of him.

“I miss you too..believe me..i miss you every single day that I might go crazy soon for not contacting you.” Hyesung finally revealed.

“So why you not call me, Egi?”

“Why you not call me instead, Baby? Don’t you think we have the same reason? Hehe..”

“Hmm..actually I don’t know why I weren’t contacting you earlier. But I really sorry..i really sorry Egi”

“Aiyohh..you’re such a cry baby…you make me wanna run to your place and give a hug”

“Don’t be cocky, you’re not any better than me cry baby. Hahaha..So why don’t you ran now cause I’m already at your door?”

“Gojimal!” Hyesung scream in surprise.

“Wanna bet?”

===========================================================================

Missed call. From “My Baby”.

Actually i try not to contact him these days since he seems annoyed with my attentions. Am I overreacting? I’m kind of people who relate with other people by touching them, skinship..it makes me felt close and loved. But i guess not my nampyeon.

I hold my self to make a space for him. To help me to breath and wake..that it’s all only part of the show. Fake marriage. Sadly, I really in love with my “fake” nampyeon.

So why now? When i almost fixed my heart, he calls me. Hmm..is something happen to him? Wae Myoung call me in late night? Should I call him or will it bother him if I call back? But he won’t call if not important right?

Hyesung finally call back to only found Gong Myung voice mailbox. Hmm..did he mad that I not pick his call before.

She just arrived home when her phone start ring. She immediately pick the phone.

“Yomseyoo..Myung-ah..why you call? Something wrong?”

“Do I need a reason to call my own wife?”

“Hahaha..no you aren’t but you never call me first right..so I think something wrong. Glad that you ok”

Oh thank God, nothing happen to him. But sudden call..why..

“Where are you?”

“I’m in uri chibi..just arrived from filming site”

“Hmm..How are you? You’re OST is soo good, I can’t stop listening to it.”

“Hahah..don’t lie..looked who talk, one of boyband member”

“Jinjarooo..why don’t you debut as a singer instead?”

“Aniya..i love to act and don’t like idol life much tho apparently it’s not different with my life now..hihi”

“I miss your laugh” Myung said suddenly. And then silence between them.

“Waeyo..you’re acting weird today..isangee” I don’t know how to response so better took this as a joke. I don’t wanna expect too much. Don’t wanna have deeper heart broken.

“I’m seriously missing you, I also don’t know why I got mad that you aren’t give me any message or call”

Is he really miss me? Jinja? I can’t belive this.

“Baby..”

“Hmm..” Myoung answered.

“I miss you too..believe me..i miss you every single day that I might go crazy soon for not contacting you.” Hyesung finally replied after long silence, just don’t care the after effects.

“So why you not call me, Egi?”

“Why you not call me instead, Baby? Don’t you think we have the same reason? Hehe..”

“Hmm..actually I don’t know why I weren’t contacting you earlier. But I really sorry..i really sorry Egi”

“Aiyohh..you’re such a cry baby…you make me wanna run to your place and give a hug”

“Don’t be cocky, you’re not any better than me cry baby. Hahaha..So why don’t you ran now cause I’m already at your door?”

“Gojimal!” Hyesung screams in surprise.

“Wanna bet?”

I just rush to the door with my whole heart like it’s only way to save my life.

I open the door while hold my breath.

And he’s there, standing with most beautiful smile, opening his arms.

“Babyyyy..”

She just can’t care anything and jump into his arms.

It feels so warm and right in his arm.

“Egii..bogoshipo”. Myung whispered sweetly in her ears, then kissed her head.

===========================================================================

Meaning:

Ane: Wife; Egi: Baby; Yomseyo: Halo; Gojimal: Liar; Bogoshipo: Miss; Nampyeon: Husband; Saranghae: I Love You; Uri Chibi: Our Home; Isange: Weird; Jinja: Really

 

I’ll make my own Fan Fiction ;p

Taraaa..akhirnya menulis setelah berbulan-bulan absen..lupa punya blog haha

Lupakan saja challenge tiap hari nulis blog. BORO-BORO! Napas aja sulit *lebay* maklumi saja mahasiwi baru ini ihikss..

Tapi tetep pengen nulis sih, pengen nulis yang ga berat2 dan pake imajinasi aja..biar otak kirinya kepake (eh bener ga ya otak kiri..hmmm) terpikir untuk buat fan-fiction couple WGM a.k.a We Got Married yang lagi gue suka banget. Jung Hyesung dan Gong Myung.

Duh nih couple unyu2, bikin pengen cepet married..ahh..sudahlah..

Jadi Fan-Fiction akan dibuat 1 cerita selesai sih (rencananya) karena ga sanggup klo dibikin bersambung macam drama tersanjung 1,2,3,500…Wohoo..i’m so excited since i love this couple alot terutama Jung Hyesung.

Preview sedikit tentang latar belakang dan karakter mereka ya..biar ga bingung.

Jadi dua orang ini sebenarnya udah pernah ketemu di program acara Korea sebelum We Got Married, namanya Candy in My Ears (bisa diliat disini). Programnya tentang mempertemukan dua orang yang ga saling kenal tapi hanya via phone selama sehari ajah (yaelahh). Nah kebetulan Jung Hyesung disini jadi “Candy”-nya, istilah orang yang nemenin, Gong Myung. Hyesung sendiri bisa liat Gong Myung secara online, tapi Gong Myung gatau siapa lawan bicaranya. Singkat kata, mereka cocok banget satu sama lain dari mulai hobi, makanan yang disuka, dll sampai akhirnya Gong Myung penasaran ngajak ketemuan dan mau nganterin Hyesung pulang ke rumah. Hyesung sendiri pake nama samaran “Goderella” (Jangan tanya gue artinya) karena Bapaknya yang sangat strict dia harus balik ke rumah sebelum jam 10 malem.

Sad story karena Gong Myung kena macet dan telat sampai di tempat tujuan yang mereka setujui..dan Hyesung keburu naik bus pulang..ahhhh..sedihhh..sampai berkaca2 dua-duanya karena ga jadi ketemuu..uuuu co cwit..

Dan berapa bulan kemudian mereka dipersatukan di WGM. And you know what..it’s soo sweet. Hyesung ternyata tipe yang  straightforward a.k.a nyablak. Kalo suka ya maen bilang aja suka, mau megang ya tinggal elus2 (emang kucing wkwk)..tapi gue suka sih karena jadi ga fake dan tulus..ahhh i love you lah Hyesung-iee.

Kebalikannya, GongMyung ini tipe suka nyombong tapi eksekusi melempem hahaha..bilang mau minta ijin Bapaknya Hyesung, tapi maju-mundur cantik pas ditantang ketemu sama Hyesung LOL ya tapi nih anak emang kyutnya parah sih..duh mas senyumnya manis anet *cups*

Untuk couple yang baru ketemu mereka udah ga awkward karena mungkin mereka udah pernah tau sebelumnya via Candy in My Ears..Hyesung sendiri bilang kalo Gong Myung tuh tipenya banget, jadi konflik memang akhirnya muncul karena Hyesungnya udah suka banget sedangkan Gong Myung masih dalam tahap pemanasan hahaha..shy-shy cat *miauww* Dan Hyesung suka banget skinship, hmm istilah indonya suka colek2 gitu deh sedangkan Gong Myung ga suka PDA apalagi kalo di depan orang rame.

Hubungan couple ini cute banget sih karena menurut gue yang beberapa kali ikutin couple WGM ga gini2 amat..it’s looked so real. Mungkin karena memang Hyesung beneran suka ya jadinya berasa banget sayangny *ahhh..

So enjoy my fan-fiction! Warning: It will be so random hahah..Maybe you should watch their WGM (watch here) before read my story so you’ll understand. See ya when i see ya ^^

 

gong-myung-jung-hye-sung_1481975779_af_org

 

 

 

Ruang Sendiri..

Tulus song had inspired me much..ya bisa dilihat dari address blog gue hehe

Menurut gue, dia salah satu artist yang luar biasa. Suaranya udah ga perlu diragukan lagi..lagunya selain melodi yang merdu dan easy listening, tapi punya makna yang dalem. Dan yang outstanding yaitu pemilihan tema-tema lagunya yang out of the box, seperti “Jangan Cintai Aku Apa Adanya”, “Gajah”, dan banyak lainnya..

Single terbarunya “Ruang Sendiri”..galau-galau bikin baper but true..so check it out Fellas 🙂

Beri aku kesempatan
‘Tuk bisa merindukanmu
(Jangan datang terus)

Beri juga aku ruang
Bebas dan sendiri
(Jangan ada terus)

Aku butuh tahu seberapa kubutuh kamu
Percayalah rindu itu baik untuk kita

(Pagi melihatmu) menjelang siang kau tahu
(Aku ada di mana) sore nanti
Tak pernah sekalipun ada malam yang dingin
Hingga aku lupa rasanya sepi
Tak lagi sepi bisa kuhargai

Baik buruk perubahanku
Tak akan kau sadari
(Kita berevolusi)

Bila kita ingin tahu
Seberapa besar rasa yang kita punya
Kita butuh ruang

(Pagi melihatmu) menjelang siang kau tahu
(Aku ada di mana) sore nanti
Tak pernah sekalipun ada malam yang dingin
Hingga aku lupa rasanya sepi
Tak lagi sepi bisa kuhargai

Kita tetap butuh ruang sendiri-sendiri
Untuk tetap menghargai rasanya sepi

(Pagi melihatmu) menjelang siang kau tahu
(Aku ada di mana) sore nanti
Tak pernah sekalipun ada malam yang dingin
Hingga aku lupa rasanya sepi

(Pagi melihatmu) menjelang siang kau tahu
(Aku ada di mana) sore nanti
Tak pernah sekalipun ada malam yang dingin
Hingga aku lupa rasanya sepi
Tak lagi sepi bisa kuhargai

Tak lagi sepi bisa kuhargai

Past Post -20.07.16

Okay, so I’ve got good and bad new..

I’m officially student (AGAIN) hahaha..

Yep rencana s2 akhirnya ada keputusan. Alhamdulillah utk berkahnya..tapii..

It’s beginning of my new journey..perjuangan baru dimulai sis :’)

Belum kebayang sih bakal cape2 kuliah-kerja, perjalanan kantor-kampus setiap hari..

Semangat!! Something happen with a reason..

Bismillah second term of my student life ^_____^

Past Post – 13.07.16

Baru aja liat interview Junyeol dan XIA Junsu..kocak abis karena ternyata Junyeol freak bola banget. Sampai tau jumlah gol Park Jisung di MU, hedeehh..fanboy alert!

Make me realize..apa yah yang jadi interest gue selama ini. Gue tuh suka di tengah2, addict banget engga, tapi dibilang tau ya tau..

Sering mikir pengen expert atau jago di bidang sesuatu. Ga harus berhubungan sama yang susah-susah macam eksakta atau sejarah..bisa apapun sih, misalkan expert makanan, kosmetik, komik..Remeh temeh tapi kayaknya seruu..

Masalahnya gue anaknya cepet kepo tapi cepet bosenan hahaha..atau emang karena belum nemu sesuatu yang menarik perhatian banget ya?

I should find my interest then..hmm…

FreeGreatPicture.com-30511-question-mark
what..where..why..

Hello..it’s me ^^

What I should write today?

Halo halo..ini hari pertama “challenge me” untuk nulis paling engga 1 cerita tiap hari.

Bentuknya bisa apa aja. Bisa cerpen, curhat, poem, random, repost kalo males hahaha..apapun..

Kenapa memulai aktivitas ini? Karena gue merasa otak semakin jarang terpakai, ya dipakai kerja sih tapi kayaknya monoton. Sepertinya butuh pelampiasan sesuatu yang engga terstruktur dan kreatif biar otaknya bekerja dengan gembira..hihihi..

Mari menulis dengan gembira..have a pleasant day, People 🙂

PS: Tulisan ini sebenernya dibuat tanggal 12.07.2016 tapi baru sempet buat blog dan upload..and I dont know how to backdated post yet ;p #pleasebearme